Netflix kijken in het buitenland

Wanneer je op vakantie bent zal je merken dat er op Netflix een hoop anders is als thuis. Dit heeft als voornaamste reden dat de uitzendrechten per land anders zijn en dat het dus zo is dat bepaalde films en series niet kunnen worden getoond. Er zijn een aantal manieren om wel Netflix in het buitenland te kijken en op één manier is het zelfs mogelijk om het Nederlandse aanbod te kijken. Wij hopen je voldoende te informeren en wensen je allereerst veel kijkplezier.

Uitzendrechten per land

Netflix krijgt in ieder land te maken met verschillende regelgeving en daarom passen zij hun aanbod ook hierop aan. In bepaalde landen is het niet mogelijk om een bepaalde serie te kijken doordat zij geen toegang hiervoor verlenen. Dit kan komen doordat beelden niet mogen worden getoond. Het lokale aanbod geldt bij het inloggen op je eigen Netflix account en dit wordt gekoppeld aan het landelijke aanbod. Zo zullen er ook geen Nederlandse ondertitels beschikbaar zijn in het buitenland. Echter kan je op een manier wel zorgen voor het Nederlandse Netflix aanbod in het buitenland.

Aangeboden diensten

Door het zoeken van een VPN dienst voor Netflix kan je ervoor zorgen dat je toch kan genieten van de gewenste series en films. Zorg er hierbij wel voor dat je de verschillende diensten met elkaar vergelijkt aan de hand van recensies van eerdere gebruikers, maar ook de prijs kan een rol spellen. In sommige gevallen moet je namelijk betalen en soms juist weer niets. Het betalen voor een VPN dienst kan zijn doordat zij de beste service willen leveren en dit enkel kunnen realiseren door een vergoeding ervoor te vragen. Het kan hierbij gaan om een eenmalige vergoeding, maar ook om een maandelijks bedrag zodat je langer kunt genieten van deze handige dienst.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *